Seneste Nyt:

På Beboernyt vil der ligge aktuelle nyheder fra bestyrelsen
Opdateret 08. september 2015. 

Beboernyt:
Læs Beboernyt for september 2015 her.
Læs Beboernyt for juli 2014 her.
Læs Beboernyt for juli 2013 her.
Læs Beboernyt for maj 2013 her.
Læs Beboernyt for september 2012 her.

Læs Beboernyt for maj 2011 her.
Læs Beboernyt for januar 2011 her.
Læs Beboernyt for oktober 2010 her.
Læs Beboernyt for august 2010 her.
Læs Beboernyt for juni 2010 her.
Læs Beboernyt for maj 2010 her.

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig med din e-mail adresse, så send en e-mail til beboernyt@vennehoj.dk med navn, adresse og e-mail.

”Åbent Hus”er den sidste mandag i hver måned kl. 18.30 – 19.00 i bestyrelseslokalet Englandsvej 82, kld. Mød op hvis du har spørgsmål, ris eller ros.

Vigtig info når man sælger sin lejlighed
Når man sælger sin lejlighed, er det vigtigt at informere vores vicevært om at, der skal foretages syn af lejligheden. Vi har oplevet alt for mange gange, at sælger trækker tiden ud inden de ønsker syn på lejligheden, og når der så findes en køber ønsker de en overtagelsesdato så hurtigt som muligt. Husk, at når man har fundet en køber, er overtagelsesdatoen normalt en måned derfra. Men hvis man har givet vores vicevært ok for at foretage syn i god tid, så er chancen for en tidligere overtagelsesdato muligt.

Vær opmærksom på, at det er sælgers ansvar, at aflevere nøglerne, postkassenøglerne, vaskekort og tørrelås til viceværten senest 14 dage før salgsdato. Vi har desværre oplevet at sælger afleverer nøglerne til ejendomsmægleren, som så udleverer nøglerne til køber. Dette medfører omkodning af låsen, og sælger vil blive pålagt denne udgift.

Dette indlæg blev udgivet i Beboernyt og tagget . Bogmærk permalinket.