Beboernyt – Maj 2010

Kære beboere i Vennehøj

Som nævnt i bestyrelsens beretning ved generalforsamlingen, mandag d. 26. april 2010, har vi forsøgt at stable et tilbagevendende nyhedsbrev på benene. Hensigten er, at det skal være elektronisk nyhedsbrev, men vil, afhængig af nyhedernes karakter, blive omdelt i postkasserne eller fremgå på opslagstavlerne. Vi vil dog stadig opfordre alle til at tilmelde sig nyhedsbrevet på: beboernyt@vennehoj.dk

Generalforsamling:

Tak til de beboere, der mødte op til generalforsamlingen, der blev afholdt i auditoriet på Peder Lykkeskolen. Der vil snarest blive udsendt referat fra generalforsamlingen.

Altanprojekt:

Dette projekt kommer til at præge foreningen det næste lange stykke tid. Vi forventer, at hele projektet vil være gennemført inden årsskiftet. Aktuelt afventer vi den endelige byggetilladelse fra Københavns Kommune. Før end den er på plads, vil der ikke blive påbegyndt nedtagning af eksisterende altaner.

Herunder vil kort være beskrevet hvor og hvorledes projektet begynder, det er vigtigt at notere sig, at der pt. er tale om estimerede tidsangivelser.

1.       Fra tirsdag d. 25. maj 2010, vil det første stillads blive stillet op ved gavlen i nr. 68. Nedtagningen af de eksisterende altaner vil begynde d. 1. juni 2010, forudsat at der foreligger en endelig byggetilladelse.

2.       Fra uge 23 vil der blive sat stillads op i gården udfor nr. 78 – 82, hvorefter udskiftningen af altaner vil begynde.

3.       Næste etape vil omfatte nr. 70 – 76

4.       Næste etape vil omfatte nr. 60 – 66

5.       Næste etape vil omfatte nr. 78 – 82, altanerne mod Rågårdsminde

6.       Altanerne der vender ind i den gule gård (naboejendommen) vil blive udskiftet løbende

Selve nedtagningen af gamle altaner og opsætning af nye vil ske som et samlet forløb for hver etape, hvorved tiden uden altan vil blive begrænset.

Som det har været nævnt, er det nødvendigt, at skulle ind under gulvene i 4. sals lejlighederne, hvilket betød at gulvene i de berørte værelser skulle helt op. Det viser sig nu, at det kun er nødvendigt at tage gulvene op 1,4 m ind i rummet fra de berørte vægge.

Desværre har beregninger vist, at der skal tilsvarene gulve op i berørte 3. sals lejligheder, nogle af 2. sals lejlighederne samt få af 1. sals lejlighederne. Når vi præcist ved, hvilke lejligheder der er tale om vil de berørte beboere selvfølgeligt blive adviseret. Dog kan vi allerede nu orientere om, at det gælder alle berørte lejligheder, med altan, i gavlen i nr. 68.

På generalforsamlingen lovede vi at udsende tegninger af altanerne samt tegninger, der viser facaderne af ejendommen. Dette vil vi stadig, dog afventer vi de tegninger, der viser det faktiske arbejde, der skal udføres.

Kældergangen bag ved kiosken.

Kældergangen bag ved kiosken, inde i den gule gård, vil i nær fremtid blive total renoveret.

Affald.

Vi vil fra bestyrelsen indskærpe, at de affalds-, papir-, pap- og glascontainerer der er opstillet over mod Englandsvej 84 – 94, kun må benyttes af dem der bor i vores naboejendom. Vi skal opfordre til, at alle benytter affaldsskakte til almindeligt husholdningsaffald, pap foldes og kommes i papcontainerne, aviser kommes i aviscontainerne, der er opstillet på vores matrikel. Har man større affald, er der opstillet containere i den gule gård. Storskrald, byggeaffald m.m. skal man selv bringe til genbrugspladsen. Vi har i foreningen ikke opstillet glascontainer.

Åbent hus.

Næste gang der er åbent hus i bestyrelseslokalet i kælderen 82, er mandag d. 31. maj 2010, kl. 18.30 – 19.00. Her kan du stille spørgsmål, få oplysninger eller lignende. Efter åbent hus holder bestyrelsen bestyrelsesmøde.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen A/B Vennehøj

Dette indlæg blev udgivet i Beboernyt og tagget . Bogmærk permalinket.