Beboernyt – Juli 2013

Kære beboere i Vennehøj

Hermed Beboernyt omhandlende nogle af de ting, der rør sig i vores forening.

Hvis du ønsker at tilmelde dig nyhedsbrevet, kan du sende en e-mail til bestyrelsen: beboernyt@vennehoj.dk

Container til storskrald

Containeren til storskrald vil ankomme i september. Containeren vil ankomme en fredag og blive hentet igen om mandagen. Da det ikke er muligt at bestille en container mere end en måned forud, vil datoerne for ankomst og afhentning blive annonceret via opslag i opgangene ca. en måned før ankomst.

Indbrud

Der har desværre i løbet af de seneste måneder været forsøg på indbrud i to af foreningens lejligheder. Bestyrelsen opfordrer alle til at sørge for at lukke opgangsdørene efter sig, da de ikke altid lukker af sig selv, hvis vinden står på, samt til kun at lukke folk ind, som har et reelt ærinde i opgangen. Samtidig opfordrer bestyrelsen beboere i stuelejlighederne til at lukke altandøren(e), når man ikke er hjemme.

Sommerfest aflyst grundet for få tilmeldte

Der er desværre kun kommet tilmeldinger fra tre andelshavere (7 personer) udover bestyrelsen. Dette er desværre ikke nok, og det er derfor blevet besluttet at aflyse sommerfesten.

Klistermærker på altaner i forbindelse med salg

Bestyrelsen vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at sætte klistermærker på altanerne i forbindelse med salg af lejligheder. Klistermærker, der har siddet der et stykke tid, kan være svære at få af igen, og en evt. regning i forbindelse med at få fjernet klistermærkerne vil blive pålagt sælger.

Sager om eksklusion

Bestyrelsen er i den senere tid blevet opmærksom på, at der er flere andelshavere, der ikke overholder foreningens vedtægter, bl.a. ulovlig fremleje af lejligheder samt hold af hund. De pågældende andelshavere har fået besked om, at disse overtrædelser af vedtægterne straks skal bringes til ophør, ellers vil der blive indledt eksklusionssager mod dem.

Uopsættelige skader

Hvis man opdager uopsættelige skader, skal disse meldes til vores vicevært Leif. Uden for Leifs arbejdstid skal uopsættelige skader meldes til bestyrelsen.

Sommerferie og åbent hus

Pga. sommerferien kan der være lidt længere svartider på henvendelser til bestyrelsen end normalt. Næste gang der er åbent hus i bestyrelseslokalet i kælderen 82, er mandag d. 26. august 2013, kl. 18.30 – 19.00. Her kan du stille spørgsmål, få oplysninger eller lignende. Efter åbent hus holder bestyrelsen bestyrelsesmøde. På bestyrelsesmødet behandler vi bl.a. de henvendelser der er kommet til bestyrelsen i den forløbne måned. Husk at der ikke afholdes åbent hus i juli måned.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen A/B Vennehøj

Dette indlæg blev udgivet i Beboernyt og tagget . Bogmærk permalinket.