Beboerinformation i forbindelse med udskiftning af altaner på AB Vennehøj

Kære beboer i Vennehøj

Nu er udskiftning af altanerne endelig gået i gang, og du skal i den forbindelse være opmærksom på følgende:

Som du sikkert allerede har bemærket, er der en del støj og støvgener i forbindelse med udskiftning af altanerne på gavlen i nr. 68. Der vil også fremover være en del støjgener under byggeriet, det kan desværre ikke undgås. Støvgener vil håndværkerne forsøge at begrænse til udendørs gener, ved at opsætte støv væg i alle lejligheder/rum, hvor der skal optages gulv, for montering af de nye altaner. Det kan dog ikke helt undgås at der komme noget støv ind i lejlighederne alligevel. Det må desuden forventes, at der blæser en del støv ind af vinduerne hvis de står åbne under nedrivning af altanerne.

Gulvene tages op i alle rum på 3. og 4. sal ved de nye altaner, samt på 1. og 2. sal i nr. 60 mf.tv., 68 tv. og 68 mf.tv.

Du kan se på tidsplanen (ved siden af) hvornår der udskiftes altaner på den etape hvor du bor, men det fremgår ikke præcist hvornår arbejderne i de enkelte lejligheder pågår. Entreprenøren og håndværkerne på pladsen vil løbende holde alle beboere orienteret om hvornår de skal ind i de enkelte lejligheder, og hvor længe arbejderne i lejlighederne pågår. Det sker ved at der lægges en varslingsseddel i postkassen eller brevsprækken ca. 2 arbejdsdage inden de skal have adgang til lejligheden.

Hvis du er bortrejst i den periode der udskiftes altaner på den etape hvor du bor, og gulvene i din lejlighed skal tages op for montering af ny altan, bedes du aflevere en ekstranøgle til ejendommens vicevært og tømme det pågældende rum for møbler inden du rejser.

Er du hjemme i den pågældende periode, kan du vente med at tømme rummet for møbler til du får en varslingsseddel af entreprenøren. Husk at håndværkerne SKAL have adgang til din lejlighed, så hvis du ikke har afleveret en ekstranøgle til viceværten, bedes du gøre det med det samme, så håndværkerne kan komme ind i din lejlighed, hvis du ikke er hjemme på hverdage mellem kl. 7.00 og 16.00 til at lukke dem ind.

Vi bestræber os på kun at tage gulvet op ca. 1½ meter ind i rummet, men kan vi ikke få et pænt resultat ud af det, og hvis du har en type gulv hvor det ikke kan lade sig gøre, bliver vi nød til at tage gulvet op i hele rummet. Dette vil bero på en individuel vurdering i alle lejligheder.

Se arkitekttegninger over hele byggeriet – de vil blive ophængt på væggen ved siden af bestyrelseslokalet i nr. 82, kld. fra ONSDAG D. 30. JUNI.

Alle skal tømme deres altan for møbler, blomsterkasser mv. så den er helt ryddet, når der er opsat stillads ud for altanen.

NB!   Du bedes lægge en seddel i vindueskarmen med navn og telefonnummer så håndværkerne kan kontakte dig hurtigt såfremt dette måtte være nødvendigt.

Har du spørgsmål holder bestyrelsen ”åbent hus” forud for bestyrelsesmødet mandag, d. 28. juni kl. 18.30-19.00 i bestyrelseslokalerne. Kig endelig forbi.

Bestyrelsen A/B Vennehøj

Dette indlæg blev udgivet i Beboernyt og tagget . Bogmærk permalinket.