Beboernyt – Juli 2014

Viceværtkontoret lukker
Vores mangeårige vicevært, Leif, går på pension ved udgangen af året. I den forbindelse har han en del afspadsering, han skal have afholdt. Viceværtkontoret vil derfor være lukket alle fredage fra på fredag og året ud.

Cykeloprydning
Bestyrelsen har igangsat en cykeloprydning. Du kan læse mere om oprydningen på de opslag, der er opsat i meddelelsesskabene i opgangene.

Loppemarked og grillhygge
Foreningen ønsker at gentage successen med at afholde et loppemarked, som vi prøvede første gang sidste år. Datoen for loppemarkedet er den 23. August. Der vil blive reklameret for markedet på Markedskalenderen o. lign. steder. Alle er naturligvis velkomne til markedet, men det er kun tilladt for beboere i AB Vennehøj at have en stand på markedet.

Der vil komme nærmere, separat praktisk information om loppemarkedet senere, men du kan allerede nu tilmelde dig markedet her, hvis du vil have en stand: loppemarked@vennehoj.dk

Efter markedet er slut, vil vi tænde op i grillen og forsøge at skabe lidt stemning og fest i gården. Alle er velkomne – man medbringer selv det, man vil spise og drikke.

Storskrald
Ganske som sidste år, vil der igen i år blive bestilt en container til storskrald i forbindelse med loppemarkedet. Bestyrelsen opfordre alle til at benytte lejligheden til at få ryddet ud og op i loft- og kælderrum. Containeren vil være til rådighed fra fredag den 22. august til søndag den 24. august.

Legeplads
Seneste generalforsamling gav bestyrelsen mulighed for at arbejde videre med planerne om etablering af en ny legeplads i den del af gården, hvor den eksisterende ”legeplads” befinder sig. Som du kan se, så er den nye legeplads i fuld gang med at blive etableret i disse dage.

Skrald
Vi vil gerne henstille til, at alle forsøger at sortere det affald, der smides ud i det omfang, foreningen har stillet specielle beholdere op. Der er opsat beholdere til aviser, flasker og batterier. Der vil blive sat et egentligt opslag om affaldssortering op i opgangene, hvor man kan se, hvordan affaldet skal sorteres.

Altanafløb
Vi har oplevet visse problemer med stoppede afløb på altanerne. De har været stoppet fordi, der har ligget blade, skidt o. lign. ved afløbet, der har stoppet så vandet ikke har kunnet løbe væk. Det er andelshavernes eget ansvar at holde de afløb frie, så vandet kan løbe væk, når det regner.

Grill
Sommeren er over os og det giver forhåbentlig masser af muligheder for at bruge foreningens grill i gården. Husk at rens grillen efter brug, så den tager sig indbydende ud, når næste hold kommer for at bruge den.

Åbent hus
Grundet sommerferien bliver der først holdt Åbent Hus igen mandag den 25. august.

Tilmeld dig foreningens elektroniske nyhedsbrev ved at sende en mail til: beboernyt@vennehoj.dk

Bestyrelsen ønsker alle en rigtig god sommer!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.