Beboernyt – januar 2021

Beboernyt, A/B Vennehøj, januar 2021

Vicevært kontortid

Viceværten afholder fortsat ikke kontortid mandage kl. 17-17:30. Perioden varer så længe dette anbefales af myndighederne.

Viceværten varetager fortsat de sædvanlige arbejdsopgaver på ejendommen, og kan fortsat nås på tlf. 32 58 11 58 mandag-fredag kl. 7:30-15:30.

Vi minder alle om, at det er rigtig vigtigt at binde knude på affaldsposen inden man smider den i skakt eller container.

Ny administration

Boligexperten overtog administrationen af foreningen pr. 1. januar 2021.

Vores nye kontaktperson hedder Camilla Kornerup Johansen. Hun kan nås på tlf. 33 22 99 41 og mail ckj@boligexperten.dk . Hendes oplysninger findes også på foreningens hjemmeside.

Vi håber at i vil tage godt imod hende og har forståelse for, at hun lige skal lære os at kende.

Fejl i opkrævning januar

En regulering tidligere på året var fejlagtigt blevet lagt oveni boligafgiften, og alle er derfor blevet opkrævet for meget i boligafgift for januar. Dette figurerer på opkrævningen som ”Boligafgift 2”.

Dette skete grundet nogle forkerte oplysninger fra vores tidligere administrator. Admin sørger for at dette er rettet inden næste opkrævning således at det, der blev opkrævet/betalt for meget, bliver tilbageført på opkrævningen for februar.

Vi beklager ulejligheden.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Beboernyt. Bogmærk permalinket.