Beboernyt – oktober 2020

Beboernyt, A/B Vennehøj, oktober 2020

Ekstraordinær generalforsamling

Der afholdes ekstraordinær generalforsamling d. 27. oktober 2020 kl. 16:30 i Sundbyøster Hallen, Amagerbrogade 189, 2300 København S. Ligesom ved den ordinære generalforsamling vil det være muligt at deltage enten fysisk eller via Skype.

Forslag b-d indeholder beløbsrammer baseret på flere tilbud, da vi ikke har valgt et firma til at udføre arbejdet på nuværende tidspunkt.

Inden den ekstraordinære generalforsamling vil i modtage referatet fra den ordinære generalforsamling, som blev afholdt den 29. september 2020.

Efter generalforsamlingen

Vi ved at der blandt andet var en stor beslutning på dagsorden, som kom bag på flere beboere, til årets generalforsamling. Det beklager vi. Beslutningen om at skifte administrator var ikke en let eller hurtig beslutning. Den er derimod velovervejet og noget vi har diskuteret længe, gennem flere år og flere bestyrelser.

Det overraskede os at flere beboere lod til at have den holdning, at det var en hurtig idé vi lige havde fået og ikke havde tænkt igennem. Vi vil huske jer på at vi også er andelshavere i foreningen og at de beslutninger der bliver taget, også har indflydelse på os. Vi bruger meget tid på at diskutere sagerne inden vi tager beslutninger, og vi er i bestyrelsen enige om, at dette er det rette for foreningen. Det gjorde det dog ikke nemmere og det var en ubehagelig situation for os alle.

Vi mener fortsat at BoligExperten er dem som bedst kan hjælpe os videre i fremtiden, samt levere vejledning og støtte til foreningens kommende projekter.

Det blev klart for os, at andelshaverne ikke har fuld tillid til deres bestyrelse. Det er vi kede af og det er noget vi meget gerne vil rette op på. Vi hører meget gerne hvis i har forslag til hvordan vi kan forbedre dette i fremtiden. Send os en mail på bestyrelsen@vennehoj.dk med jeres forslag.

Efter generalforsamlingen valgte vores revisor Arne Bang at opsige samarbejdet. Denne beslutning er vi enige i og vi har ønsket ham held og lykke i fremtiden.

Vi har indhentet tre tilbud på en ny revisor, ud fra disse valgte vi at mødes med to og af dem er vi endt med at vælge Redmark som foreningens nye revisor. De vil blive præsenteret på den ekstraordinære generalforsamling.

Bestyrelsens overvejelser

På generalforsamlingen blev vi gjort opmærksomme på, at beboerne i Vennehøj ønsker mere indsigt i bestyrelsens overvejelser og beslutninger. Dette har vi taget til efterretning og arbejder på, hvordan det lettest muligt kan lade sig gøre.

Vi vil minde om, at man som andelshaver er velkommen til at forhøre sig om hvad der er på dagsorden for aftenens bestyrelsesmøde eller bede om et referat. Dette kan gøres via mail til bestyrelsen på bestyrelsen@vennehoj.dk eller ved at møde op til åbent hus, som afholdes den sidste mandag i måneden kl. 18:30-19.

Storskraldscontainer

Vi har bestilt en storskraldscontainer som vil blive opstillet i gården fra torsdag d. 12. til mandag d. 16. november.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Beboernyt. Bogmærk permalinket.