Beboernyt – juni 2019

Beboernyt, A/B Vennehøj, juni 2019

Til ejeren af den overdækkede knallert i den gule gård

Hej, hvis det er din knallert som er kædet sammen med en cykel, begge overdækket, og holder ved et cykelstativ i den gule gård, så læs videre! Vi kan se at du har fjernet den blå tape, vi havde påsat din knallert i forbindelse med cykeloprydningen. Dette må betyde at du fortsat bruger din knallert og ønsker at beholde den. Desværre står den på en plads ved et cykelstativ, som ikke er beregnet til andet end cykler. Din knallert ødelægger derfor asfalten. Vi vil derfor bede dig om at flytte den hen til motorcykel- og knallert holdepladsen i den gule gård. Har du ikke flyttet den inden d. 19. juni 2019, ser vi os nødsaget til at klippe låsene og flytte den.

Vaskeri

Vaskekælderen i nr. 66 fungerer som chancevask. Her er kun én maskine tilgængelig at vaske på. Er der behov, kan der bookes vasketid på foreningens andre maskiner ved at klikke på vaskekortet i højre hjørne på vores hjemmeside www.vennehoj.dk.

Vicevært

Vores vicevært Gert har opsagt sin stilling med virkning fra d. 1. juni 2019 og han havde derfor sidste arbejdsdag i fredags. Efter grundig overvejelse er vi, i samarbejde med administrationen, blevet enige om, at det er i foreningens interesse at hyre et firma specialiseret i vicevært- og ejendomsservice. Vi har haft flere firmaer til samtale og er endt med at vælge GodKent ApS, en lille familiedrevet virksomhed, som vi håber, at i vil tage godt imod.

Vi mangler stadig at få de sidste detaljer på plads, men der vil være en fast vicevært tilknyttet vores forening, som vil tage sig af de daglige opgaver. Bl.a. kontakt og kommunikation med beboere og håndværkere samt græsslåning, tilsyn med vaskekældre og mindre reparationsarbejder. GodKent starter pr. 1. juli 2019.

GodKent beskriver sig selv således:

Hvem er vi: Vores familieejede virksomhed har siden 1971 haft erfaring med viceværtservice, rengøring og pasning af ejendomme. Vi har været igennem et generationsskifte, hvor vi, sønner af stifteren, overtog virksomheden i 2014. Vi er nu et lille firma med 5 ansatte, så vi har ikke en masse administrationsomkostninger, der skal dækkes når vi tilbyder vores arbejdskraft.

Vi betjener primært ejendomme i Københavnsområdet. Vores ældste kunde er en andelsboligforening på strandvejen i Hellerup. De har i indeværende år været vores kunder i 47 år. Det, sammenholdt med, at vi igennem alle årene udelukkende har fået kontakt til vores kunder gennem personlige anbefalinger, ser vi som et udtryk for, at vi yder et godt og personligt stykke arbejde.

Vores firma er beliggende et stenkast fra jeres ejendom, hvilket kun er en fordel i henhold til responstid, fx i tilfælde af et akut opstået problem.

Vi er ikke en ”vi kan det hele” virksomhed. Vores fokus har gennem mange år været, at drage omsorg for beboere, der henvender sig med problemer – store som små, på renholdelse af ejendommens indre- og udearealer, sørge for en problemfri afvikling af renovation på ejendommen, samt holde græsplæner og flisearealer pæne og nydelige.

Hvilke fordele er der ved at gå fra en fastansat varmemester til at vælge vores løsning? I betaler udelukkende for det arbejde der udføres. Der vil ikke være såkaldte ”tomgangstimer”. Når vi er på ejendommen er det for at udføre vores arbejde. Ejendommen sparer også udgifter til indkøb af materialer og maskiner til brug for en varmemester, da vi selv stiller med maskiner og materialer til brug for arbejdets udførelse, og dette er en indregnet del af den faste månedlige udgift.

Vi er også altid til at komme i kontakt med, hvilket er vigtigt for beboere, der står med pludseligt opståede problemer eller spørgsmål. Jeg har daglig telefonisk træffetid mellem kl 7:30-16:00. Derudover har vi selvfølgelig døgnvagt for akutte opkald, hvor enten jeg eller min bror er klar ved telefonen.

Ændring af vicevært kontortid

Frem til d. 1. juli er det vores sædvanelige viceværtafløser Lars Rindom, som vil tage sig af ejendommen. Der vil derfor kun være kontortid onsdage kl 17-18. Skulle der opstå spørgsmål eller lignende, er i velkomne til at kontakte bestyrelsen på mail.

Kontoret er lukket onsdag d. 5. juni grundet grundlovsdag.

I forbindelse med skift af vicevært, arbejder vi hårdt på at få styr på alle de ting og opgaver, som skal gå op i en højere enhed. Vi håber derfor på jeres tålmodighed og forståelse, hvis der skulle opstå længere svartid eller problemer.

Vi ønsker alle en god sommer!

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Beboernyt. Bogmærk permalinket.