Beboernyt – februar 2019

Beboernyt, A/B Vennehøj, februar 2019

Miele

Mieles hjemmeside til at bestille vasketider er blevet opdateret. Første gang kan det derfor være nødvendigt at bruge sit oprindelige login, som man fik ved indflytning. Man kan herefter selv ændre brugernavn og adgangskode på hjemmesiden. Hvis man ikke har sit oprindelige login og oplever problemer med login, bedes man kontakte viceværten for et nyt.

Vi håber at opleve færre problemer med den nye vaskehjemmeside.

Ændring af vicevært kontortid

Fra og med mandag d. 4. februar 2019 ændres viceværtens kontortider og han vil fremover kunne træffes følgende dage:

Mandag kl 8-9

Og

Onsdag kl 17-18

Viceværtens kontortid har generelt ikke været særlig besøgt og vi synes derfor at hans tid er bedre brugt på ejendommen. Vi har fordelt tiderne således at det giver jer beboere mulighed for, at besøge viceværten før eller efter arbejde. Han kan stadig nås på telefon, hvor man fortsat kan lægge beskeder.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Beboernyt. Bogmærk permalinket.