Beboernyt – december 2018

Beboernyt, A/B Vennehøj, december 2018

Lukning af vand

Som følge af Brunatas udskiftning af vandmålere har vi desværre oplevet nogle uforudsete følgeskader. Dette har ført til, at vi har været nødsaget til at lukke for vandet når et problem har vist sig, og der har derfor ikke været varslet på forhånd. Vi forstår at dette kan have været ubelejligt og det beklager vi meget. Vi har desværre ikke kunne gøre andet end at tage det som det kommer.

Juleferie og åbent hus

På grund af juleferien kan der være længere svartid på henvendelser til bestyrelsen end normalt. Bestyrelsen holder ikke åbent hus i december måned, næste åbent hus i bestyrelseslokalet, kld. 82, vil derfor være mandag d. 28. januar 2019, kl. 18.30 – 19.00. Man er selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte bestyrelsen på mail bestyrelsen@vennehoj.dk, man skal dog være opmærksom på at der kan forekomme ventetid på svar, og at nogle henvendelser først vil blive besvaret på mødet i januar.

Vi ønsker alle god jul og godt nytår!

Glædelige julehilsner

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Beboernyt. Bogmærk permalinket.