Beboernyt – september 2018

Beboernyt, A/B Vennehøj, september 2018

 

God adfærd og respekt for sine naboer

Bestyrelsen vil minde alle om at respektere deres naboer og være opmærksom på eksempelvis ikke, at høre høj musik for åbne vinduer på forskellige tidspunkter af døgnet. Med en gård som vores, skal der ikke meget larm fra en åben altandør til, før alle bliver generet af det. Fra bestyrelsens side forventer vi, at alle overholder foreningens husorden, og tager hensyn til naboerne.

Vi oplever ofte at folk sætter ting i klemme for at holde opgangsdøre og kælderdøre åbne, det er dog vigtigt at man husker at lukke dørene efter sig, da det ellers kan føre til tyveri og uventede gæster i ejendommen.

Vi vil desuden opfordre til, at man rydder op efter sig selv, uanset om det er i gården, vaskekældrene eller opgangene, og udviser god adfærd generelt. Vi vil også minde om, at parkering på brandveje er forbudt. Dette inkluderer hele indkørslen til gården.

Storskraldscontainer

Bestyrelsen har modtaget flere henvendelser angående en storskraldscontainer. Vi har derfor bestilt en container som vil blive opstillet i gården torsdag d. 20. september og afhentet igen mandag-tirsdag ugen efter. Vi håber at der vil blive gjort god brug af den.

Besøg fra Brunata

Det er blevet tid til, at Brunata skal skifte vandmålere i alle lejligheder, dette skal gøres med jævne mellemrum på grund af kalken i vandet. Samtidig bliver varmemålerne udskiftet med nye radiomålere, således at det ikke længere er nødvendigt for Brunata, at skulle ind i hver enkelt lejlighed for at aflæse.

Brunata kommer og udskifter målerne i uge 42, 43 og 44, her vil det være nødvendigt at være hjemme og kunne lukke dem ind. Der vil komme nærmere besked når vi kender datoerne mere præcist.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Beboernyt. Bogmærk permalinket.