Beboernyt – juli 2018

Beboernyt, A/B Vennehøj, juli 2018

 

Grill- og afbrændingsforbud

Københavns Kommune og Hovedstadens Beredskab indførte d. 15. juni forbud mod al grill og afbrænding fordi vi i øjeblikket oplever tørke. Forbuddet fastholdes indtil det har regnet tilstrækkeligt til, at der ikke længere er forhøjet brandrisiko. Det er derfor ikke tilladt at grille i gården eller på andre af foreningens områder, da vi ikke mener at dette kan ske forsvarligt. Vi forventer at dette vil blive respekteret, da et øjebliks uopmærksomhed kan have store konsekvenser.

For mere information om afbrændingsforbuddet henviser vi til Hovedstadens Beredskabs hjemmeside https://hbr.dk/ .

God adfærd på fællesarealerne

Vi vil endnu engang minde om, at cigaretskodder og andet skrald ikke hører til i blomsterbede eller i gården, men derimod i skraldespanden. Husk på at vi alle har et ansvar for, at holde fællesområderne pæne.

Facebook

På Generalforsamlingen i foråret blev der udtrykt ønske om en Facebook gruppe for beboerne. Der er derfor blevet oprettet en gruppe kaldet AB Vennehøj, som bl.a. kan bruges til at aftale fælles sociale arrangementer, nabohjælp, køb/salg/bytte af brugsgenstande og lignende. Gruppen er kun for beboere i foreningen.

Al information fra bestyrelsen vil fortsat ske gennem beboernyt og opslag i opgangene.

Sommerferie og åbent hus

Pga. sommerferien kan der være længere svartid på henvendelser til bestyrelsen end normalt. Bestyrelsen holder ikke åbent hus i juli måned, næste åbent hus i bestyrelseslokalet, kld. 82, vil derfor være mandag d. 27. august 2017, kl. 18.30 – 19.00. Man er selvfølgelig stadig velkommen til at kontakte bestyrelsen på mail bestyrelsen@vennehoj.dk, man skal dog være opmærksom på at der kan forekomme ventetid på svar.

Rigtig god sommer!

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Beboernyt. Bogmærk permalinket.